ÜMİTKÖY-KONUTKENT-ÇAYYOLU ARJANTİN TANGO KURSU

blog yazısı ekle !

ÜMİTKÖY-KONUTKENT-ÇAYYOLU ARJANTİN TANGO KURSU

Ankara, dansın merkezi olmaya devam ediyor. Müziğin, koreografinin ve dansın başkenti Ümitköy Arjantin Tango Kursu, alanında uzmanlığını kanıtlamış dansçıları ile tangonun esintisini Ankara'ya taşıyor. Konutkent Arjantin Tango Kursu ve Çayyolu Arjantin Tango Kursu da Ümitköy'de de olduğu gibi tutkunun ve aşkın dansını yaşatacak yeni dansçılar yetiştiriyor. Arjantin tango eşli dansların en tutkulu ve duygu yüklü olanı şüphesiz ki. Dansın dramatik yaklaşımı, öfkesi, kavgası, hüznü, aşkı ve tutkusu 19. yüzyıldan günümüze kadar gelmeyi Arjantin Tango Kursları ile başarıyor.



Emir Kaya Dans Okulu - Tango Kursu

Çayyolu

devamını oku... Adres: Odabaşı Caddesi Bahar Sitesi Hanımeli Apartmanı 14/1-B Türkkonut Çayyolu-Ankara

Adım Sanat ve Dans Okulu

Yaşamkent

devamını oku... Adres: Yaşamkent Mah. 3300. Sokak No: E / 5 Modacity Yaşamkent - Ankara


Ankara, Ümitköy, Konutkent ve Çayyolu Arjantin Tango Kursları ile danstaki kalitesini ve farkını yansıtıyor. Aşkın ve tutkunun dansı Ankara Tango Geceleri ile tüm dans severleri mutlu ediyor. Tangonun asırlar süren yolculuğu arka sokaklarda başlıyor ve bir varoluş hikayesi olarak literatürde yerini alıyor. Bugün arka sokaklardan sıyrılan tango, salonlar ve sahnelerde eşsiz performansların baş rolü olarak hayatımıza dahil oluyor. Kenar mahallelerin asi aşıkları tüm dünyada kabul görürken Ankara'da sanatın eşsiz performanslarına konu oluyor.

Büyüleyici bir aşk hikayesinin kahramanlarından biri olmak sizin elinizde. Aşkı beden dili ile anlatmanın en etkileyici yolu Arjantin Tango ile tutkunuzu olduğu kadar kaçmak ister adımlar ve ardından kabullenişle aşkın tüm safhalarına beden verebilirsiniz. Aşağıdaki videoda muazzam bir aşk hikayesi Arjantin Tango ile anlatılıyor.



Aşağıdaki videoda Katie Derham ve Anton Du Beke'nin Arjantin tango performansı yer alıyor. Adımlar, dansın estetiği ve partnerlerin uyumu dikkat çekici. Kadın bedenine tangonun ne kadar yakıştığı ise bir kez daha vurgulanmış oluyor. Partnerli danslar arasında değerlendirildiğinde ise erkek dansçının sahiplenen, taşıyan, takip eden hali ile tutkusunu yansıttığı başka bir dans türü bulunmuyor. Videoyu izlerken Arjantin Tango dünyasında kaybolmak isteyebilirsiniz.



Ümitköy, Konutkent ve Çayyolu Arjantin Tango Kursları dansın en tutkulu hali tango ile tanışabilir, partnerinizle geçirdiğiniz dakikaları aşkın dansı ile keyifli hale getirebilirsiniz. Ankara Arjantin Tango gecelerinin yeni yıldızı siz olabilir, partnerinizi yeniden kendinize aşık edebilir ve dansın büyülü dünyasında devleşen ikili olabilirsiniz.